I després

TALLER DE COSMÈTICA I MAQUILLATGE NATURAL

Compartiu aquesta història

El proper dissabte 16 d’abril, a les 11h a la Masia Bas de Platja d’Aro (Avda. Fanals, 14), tindrà lloc un nou taller medicinal organitzat per la Càtedra Martí Casals de la Universitat de Girona i el Museu d’Història-Espai del Metge i de la Salut Rural de Sant Feliu de Guíxols.
S’oferirà un taller pràctic sobre “Cosmètica i maquillatge natural”, a càrrec de Teresa Puértolas (Enginyera en horticultura ornamental, dissenyadora i formadora en jardins per menjar i cosmètica natural), on es preparant tres productes amb ingredients totalment natural i ecològics, aptes per a totes les persones.
Els assistents podran aprendre receptes tradicionals com la d’una crema de roses hidratant i anti-envelliment, una màscara de pestanyes i un gloss de llavis. Els participants es podran endur una mostra.
Preu: 3€. Inscripcions: presencialment al Museu d’Història i Oficina de Turisme de Sant Feliu de Guíxols (Pl. Monestir, s/n), per telèfon al 972821575 o per correu electrònic a museuhistoria@guixols.cat Places limitades.

El més llegit

I després