I després

Tallada la carretera de Palamós pel trencament d’una canonada d’aigües fecals

Els veïns de l'edifici que es va haver de desallotjar preventivament ahir, han pogut passar la nit a casa

Compartiu aquesta història

Ahir al vespre, vora les 20.30 hores, es va trencar una canonada d’aigües fecals a la carretera de Palamós, a l’alçada del carrer Joan Casas. Degut a aquest fet, el vial es va haver de tallar al trànsit i segons informa la Policia Local, aquest matí encara continua tancat.

La vorera on es va produir el trencament va quedar totalment aixecada i un dels edificis propers va ser preventivament desallotjat a l’espera de l’avaluació de les afectacions per part dels tècnics municipals d’Urbanisme. Ens ho explica el regidor d’Urbanisme, Josep Saballs.

Als veïns se’ls va donar la possibilitat de dormir en una pensió de la ciutat però finalment varen poder passar la nit a casa després de les comprovacions fetes a l’edifici. En un primer moment, la Policia Local va tallar la circulació i els Bombers varen estar treballant en les primeres accions preventives i de reparació.

També es va alertar a l’empresa de manteniment, que també s’hi va posar a treballar. L’alcalde de la ciutat, Carles Motas, també es va apropar al lloc per donar suport en les tasques de coordinació.

El més llegit

I després