I després

Superades les festes de Nadal comencen les preinscripcions d’un altre Carnaval

Compartiu aquesta història

Qui no fa celebracions és perquè no vol. Encara en plena recuperació de les festes nadalenques, ja comencem a escalfar motors pel Carnaval del febrer i, si a algú li sembla poca gresca, entremig també pot celebrar el dia dels enamorats.

Això que per a molts pot ser novetat, per a altres és una continuació de la feina que fa setmanes, o bé mesos, estan portant a terme per arribar a temps per a confegir la carrossa carnavalesca, triar el vestuari i posar, mai millor dit, fil a l’agulla per enllestir la disfressa.

Com que les dates mai no coincideixen d’un any per l’altre, és important que centrem la data de la Gran Rua del divendres que, enguany, se celebrarà el 17 de febrer i per a la qual ja s’han obert les preinscripcions que, degudament complimentades s’han d’enviar al correu electrònic de l’àrea d’activitats de l’Ajuntament, al Monestir, o bé a l’OIAC (Oficina d’Informació i Atenció al Ciutadà), a l’antiga Casa Gareta de la plaça del Mercat fins el migdia del 13 de gener.

El llistat de colles admeses es publicarà el 23 de gener al web municipal i el dia 24 de gener es formalitzaran les inscripcions definitives. El total de colles que s’admetran es limiten a 60, entre carrosses i comparses, sense comptar amb les dels Carnestoltes de Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina d’Aro i Castell-Platja d’Aro.

Tot seguit us facilitem els arxius amb les bases, així com la butlleta d’inscripció que heu d’enviar a les adreces que l’organització especifica en el seu interior.

http://www.guixols.cat/web/files/Bases%202012.pdf

http://www.guixols.cat/web/files/Preinscripci2012.pdf

 

El més llegit

I després