I després

S’ULTIMA EL PRESSUPOST DE SFG PEL 2018

Compartiu aquesta història

Abans de final de mes el govern portarà al ple el projecte del pressupost de la corporació del 2018 per a la seva aprovació inicial. Un any més es pretén que pugui estar operatiu a partir de l’1 de gener i cal que no se superin les dates previstes per poder complir amb els períodes d’exposició pública.

L’alcalde, Carles Motas, declarava a la nostra emissora que estarà en la línia del pressupost del 2017, ratllant els 27.800.000 euros.

El passat dijous, els consells rectors dels organismes autònoms municipals (Escola Municipal de Música i Emissora Municipal) varen donar llum verda als seus i en els propers dies es lliuraran als grups de l’oposició perquè tinguin coneixement, posteriorment es convocarà la comissió informativa i la setmana següent el ple extraordinari, que es convocarà abans de l’ordinari del dia 30 de novembre.

Motas deia que “el pressupost contempla tot el tema de les inversions de projectes que tenim en marxa, que són molts, alguns dels quals els afrontem totalment, altres amb o bé inicis de partides, que més tard es tornaran a dotar amb romanents”.

Entre els projectes singulars l’alcalde deia que “destacaria les obres de Riius i Calvet, que s’iniciaran a principis d’any, les obres d’urbanització del futur Parc Central a la Plaça Alabric, que començaran entre febrer i març i el cobriment de les rieres. També s’hi contemplen les partides que anem dotant cada sis mesos d’asfaltat i renovació de voreres, abans i després de l’estiu, aviat es finalitzaran les obres dels carrers de la Creu i Sant Domènec, increment de les càmeres que aviat es començaran a instal·lar, etc”.

Concloïa comentant que en els dos darrers anys s’han anat anunciant els projectes, que ara s’han d’anar dotant de diners per posar-los a concurs i fer-los realitat i que, per això, aquest hivern l’increment d’obres a la ciutat serà molt significatiu.

El més llegit

I després