I després

SUBHASTA ANLLÓ, ENÉSSIM AJORNAMENT

Compartiu aquesta història

La subhasta dels hotels dels germans Anlló haurà d’esperar com a mínim un mes i mig i la de l’hotel Panorama encara més ja que a darrera hora, per diverses causes, han transcendit contenciosos i falta d’actualitzacions en el Registre de la Propietat.
Pel què fa a l’hotel Panorama, resulta que, de les tres finques que el conformen, una té una duplicitat en el Registre, atès que la Generalitat va badar a l’hora d’actualitzar-ho. Es tracta d’un vell litigi entre els germans Anlló i un anterior propietari que va acabar en els jutjats i, malgrat que hi ha una sentencia favorable als hotelers, no es va actualitzar en el Registre i ara calen un mínim de 5 mesos per poder-ho resoldre, la qual cosa ja suposava que s’hagués de retirar de la subhasta programada pel 8 d’abril.
Però en aquesta data tampoc es portaran a subhasta la resta de finques que acollien els antics hotels per un litigi promogut per la propietat de l’Hotel Gesòria, del carrer Hospital, que considera un greuge comparatiu que alguns dels vells hotels dels Anlló, que a dia d’avui no podrien complir la normativa per les seves dimensions, es convertissin en habitatges i la resta, com el Gesòria, es veiessin afectats per una suspensió de llicències decretada l’any 2004, en un intent del consistori de no perdre places hoteleres a la ciutat.
Tot i que encara no s’ha posat nova data, si que es confirma que no hi haurà subhasta el 8 d’abril i que, com a molt aviat, es traslladaria a finals de maig mentre es resol el litigi.
L’alcalde, Joan Alfons Albó, declarava a la nostra emissora que les administracions les formen persones i que “algú va badar”, però volia excloure de la falta d’interès a l’actual director general de Patrimoni de la Generalitat, Salvador Estapé i al seu equip, de qualsevol responsabilitat atès que considera “que ha estat precisament ell el que s’ha mostrat plenament decidit a desencallar un tema que tots plegats tenim ganes de resoldre malgrat els entrebancs que ens hem anat trobant”.

El més llegit

I després