I després

CONCURS DE FOTOS DE CARNAVAL

Compartiu aquesta història

L’Agrupació Fotogràfica i Cinematogràfica (AFIC) de Sant Feliu de Guíxols amb la col·laboració de l’Ajuntament de la ciutat, ha organitzat un concurs fotogràfic sobre el passat Carnaval Ganxó d’enguany.
Tothom que ho desitgi hi pot participar amb un màxim de 5 fotografies, realitzades amb total llibertat de tècnica i procediment, i en les que aparegui qualsevol de les activitat portades a terme dins del Carnaval de Sant Feliu d’aquest 2014.
El termini d’admissió s’ha ampliat fins dimarts,les 24 hores del dimarts, 25 de març.
Les obres s’hauran d’enviar per correu electrònic a l’adreça afic50sfg@gmail.com . Cada foto anirà identificada amb les inicials del nom i cognoms de l’autor, el número de foto i el títol (tot sense espais), en format digital JPG i amb una mida de 2500 píxels pel costat més llarg i que no superin els 2MB. En el mateix correu s’hi adjuntarà un document amb les dades de l’autor i la relació d’obres presentades, en cas de que el participant sigui menor de 14 anys, es farà constar expressament.
El veredicte i entrega de premis serà públic i començarà a les 22 hores del divendres 28 de març al local social de l’AFIC al Casino Guixolenc. El premis consten d’un trofeu per a cada un dels tres primers classificats i pel primer menor de 14 anys.

El més llegit

I després