I després

Sopar de socis amb entrega dels XIV PREMIS AAMA60

El proper dissabte 4 de desembre és la data escollida per l’Associació d’Amics de la Música dels Anys 60 per celebrar el sopar de socis. A l’acte també atorgaran els XIV PREMIS AAMA60 a una persona d’importància rellevant dins el món musical dels anys 60.

Compartiu aquesta història

El proper dissabte 4 de desembre és la data escollida per l’Associació d’Amics de la Música dels Anys 60 per celebrar el sopar de socis. A l’acte també atorgaran els XIV PREMIS AAMA60 a una persona d’importància rellevant dins el món musical dels anys 60.

Es farà amb un sopar al s’Agaró Hotel a les 21h. El preu és de 28€ pels socis i 35 pels no socis. Cal fer reserva prèviament trucant a Eduard Merino al telèfon 609 372 926 per la zona de la Garrotxa i Pla de l’Estany i a Alfons Hereu 676 060 566 o Jaume Garcia al 972 32 12 09 – 635 476 302 per la zona del Baix Empordà, Gironès i la resta de territori. La data límit per fer la reserva serà el dijous 2 de desembre. El cobrament del sopar es farà a l’entrada de l’hotel. En el transcurs d’aquest sopar, actuarà el grup musical The Bazaga’s.

Aprofitant aquest acte s’atorgaran els XIV Premis AAMA60. Aquests premis neixen amb la voluntat de poder premiar i mostrar el reconeixement a totes aquelles persones, grups o entitats que han col·laborat amb l’associació o que han tingut un paper rellevant en la història de la música. Una música emmarcada dins el pop o el rock’n’roll.

Des de l’Associació apunten que L’hotel aquest any ha tingut el detall de fer-los el preu del menú més econòmic, sense rebaixar la qualitat del sopar. 

Menú:

1er Plat: Caneló de llamàntol amb crema d’escamarlans.

2on Plat a escollir :

  • Rap al forn amb patata panadera.
  • Melós de vedella amb demiglacé amb trompetes de la mort.

Postres: Sorbet de llimona al cava.

Vins : Blanc i negre de la casa, aigües minerals i cafè.

És molt important que totes les persones que estiguin interessades a assistir-hi, facin la reserva en ferm el més aviat possible, ja que l’Hotel demana que es faci amb temps.

També demanen que sobretot s’evitin de fer anul·lacions, sempre que no fos un cas de força major, ja que es veuen obligats a liquidar un import inicial per persona.   

Per a qui es vulgui quedar a dormir a l’Hotel S’AGARÓ,  demanen formalitzar el més aviat possible la vostra reserva al telèfon 97232 52 00 o e-mail sagaro@hotelsagaro.com. El preu de l’habitació doble amb esmorzar inclòs serà de 65,- €, taxa turística a part.

Recordeu que l’Associació AAMA60 compta amb un espai setmanal a Ràdio Sant Feliu ‘Sonàmbuls dels 60’. Podeu escoltar-los cada dimarts de 20 a 21h. al 107.0 de la FM i rsf.cat.

El més llegit

I després