I després

Inscripció per fer de voluntaris en l’arribada de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient a Sant Feliu de Guíxols

Ja queden poques setmanes per rebre a Ses Majestats i si la COVID ho permet, tornaran a Sant Feliu de Guíxols en format de calvalcada.

Compartiu aquesta història

Ja queden poques setmanes per rebre a Ses Majestats i si la COVID ho permet, tornaran a Sant Feliu de Guíxols en format de calvalcada. Per fer que la seva estada a la nostra ciutat sigui d’allò més acollidora, Melcior, Gaspar i Baltasar necessiten la col·laboració de tothom qui vulgui aportar el seu granet de sorra.

  • ​​​​​​S’obre el període d’inscripció per a totes aquelles persones que vulguin col·laborar com a voluntaris durant aquests dies tan màgics. Per fer-ho caldrà omplir el formulari que trobareu fent clic aquí.
  • Per participar caldrà que compliu amb els requisits que anireu trobant a mida que avanceu dins el formulari.
  • L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, com a organitzador, es reserva el dret del repartiment dels patges segons alçades, disponibilitat de vestuari, etc.  També es reserva el dret de modificar, si el PROCICAT així ho requereix, qualsevol de les activitats previstes per tal de evitar la propagació de la COVID. Totes aquelles sol.licituds que no surtin escollides passaran a una llista de reserva per si hi ha renúncies o baixes.
  • Els voluntaris han d’adquirir compromís d’assistència i hauran d’anar vestits amb pantalons i sabates negres sense cap marca visible i els cabells recollits i sense maquillatge.
  • El termini per inscriure’s finalitza el 10 de desembre.

Més informació a l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.
Telèfon 972 82 01 67  i correu electrònic: activitats@guixols.cat

El més llegit

I després