I després

SOPA DE CABRA CONVERSA AMB RSF

Compartiu aquesta història

Sopa de Cabra torna als escenaris després que fa quatre anys es varen reunir per omplir el Sant Jordi i estan enregistrant un disc a Avinyonet de Puigventós, quan se’n compleixen quinze del darrer enregistrament que varen fer plegats.
Ara tornen amb tres concerts i Sant Feliu serà el punt de partida, després de fer una aparició sorpresa en un terrat del pont de pedra de Girona, com a reclam d’aquesta aventura puntual que continuarà a Cambrils i Mataró.
Fa uns dies, els gestors del festival de la Porta Ferrada, The Project, han donat als mitjans de comunicació l’ocasió de fer una entrevista personalitzada amb diversos components i, Ràdio Sant Feliu va poder accedir dimarts a entrevistar a Gerard Quintana i Josep Thió que ens comentaven que en aquesta ocasió oferiran un espectacle audiovisual, una posada en escena mai vist en un grup del país, en la línia dels que ofereixen les grans bandes internacionals. També que estrenaran noves cançons del disc que estan enregistrant i que han de conviure amb els seus clàssics que, al temps, s’oferiran totalment renovats.
Asseguren que aquesta és una aventura que tindrà una durada aproximada d’un any i mig i que per a ells és una satisfacció veure com el públic de totes les edats ha fet seves les cançons de la banda.
Consideren que la seva separació venia donada per la necessitat de buscar altres experiències i de engegar projectes personals, que han sortit més o menys bé, però que era una necessitat vital. Al temps, valoren molt positivament que, de tant en tant, tinguin les ganes i la il·lusió de retrobar-se per experimentar trobades com aquesta que estrenaran a Sant Feliu el dia 18 de juliol en el Festival de la Porta Ferrada.
Precisament, el fet de escollir Sant Feliu per arrencar declaren que, en aquesta ocasió, no volien començar per les capitals sinó per comarques i, especialment, per on feien concerts en els seus inicis i a prop de les platges on es desplaçaven en la seva infantesa.
La proposta de The Project , promotors d’anteriors trobades, els va convèncer per plantejar aquest nou format amb el qual se’ls veu engrescats i que, segurament, ens sorprendran ben a prop d’aquell mar al qual baixaven des de l’interior per iniciar en aquest 2015 una nova travessia.

El més llegit

I després