I després

S’inicien les converses per una nova edició de l’Idilic Festival a Sant Feliu pel 2024

Les actuacions del primer dia varen penjar el cartell de sold out i les del segon varen vendre quasi el 100% d'entrades

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Sant Feliu ha iniciat converses per portar la propera edició de l’Idilic Festival fins la nostra ciutat pel proper 2024. La primera edició d’aquesta proposta artística va arribar a Sant Feliu després que a causa de diverses traves no es pogués celebrar al Platja d’Aro tal i com estava previst inicialment. Josep Saballs, regidor responsable del festival, explica que ja s’està començant a treballar en l’edició del proper any.

La primera edició de l’Idilic Festival es va convertir en un èxit d’assistència, destaquen des de l’organització, posant el cartell de sold out en l’edició de divendres i amb vora el 100% d’entrades venudes en la de dissabte.

L’Idilic va tenir lloc al Guíxols Arena sota el paraigües del Porta Ferrada, en un espai que segons destacaven des de l’organització s’adapta “perfectament” a les necessitats tècniques. Aquest festival és un format que fins ara mai s’havia portat fins la ciutat.

Saballs destaca que la celebració dels dos dies de concerts es va desenvolupar “amb total normalitat” i es va poder acotar l’horari dels concerts tal i com estava previst inicialment, afirmant que la proposta musical “ha estat tot un èxit” per la ciutat.

El més llegit

I després