I després

S’INICIA EL CURS ESCOLAR A SANT FELIU

Compartiu aquesta història

Torna l’activitat als centres escolars de Sant Feliu de Guíxols amb l’inici del curs 2015-2016, segons fonts municipals, amb normalitat i amb un total 3.146 alumnes, de Primària a ESO (pendent de comptabilitzar el Batxillerat).
El regidor d’Eduació, Josep Ramon Llobet, ha destacat l’absoluta normalitat de la jornada d’inici de curs. Ell mateix s’ha dirigit a molts dels centres educatius per comprovar in situ el funcionament del primer dia.
Del total dels 3.146 alumnes comptabilitzats fins el moment, 141 pertanyen a les escoles bressol municipals, 712 a educació infantil ((P3, P4, P5), 1.385 a educació primària (de 1er a 6è) i 908 a l’ESO (de 1er a 4rt).
Com ja s’havia publicat, durant l’estiu s’han estat portant a terme obres de millora a diversos centres entre les quals destaquen:

-CEIP Gaziel
Diferents obres d’arranjament, adjudicades a l’empresa Copayba 2000 SLU, per canviar el cel ras de la planta baixa de l’edifici vell. Es va canviar la il.luminació de les aules on s’ha fet el canvi de cel ras, es van millorar les proteccions dels fluorescents de l’edifici, i entre altres actuacions es va fer una substitució de les rajoles trencades en els espais de lavabos.

-CEIP Baldiri Reixach
Les obres, adjudicades a l’empresa Construccions Josep Sais, van consistir, entre altres, en repintar l’entrada de l’edifici, així com millores en la façana central. Es van pintra també baranes al pati. S’ha posat un porter automàtic nou, canvi de portes i obres de fusteria menor.

-CEIP L’Estació
Les obres, adjudicades a Construccions Josep Sais, van consistir, entre altres, en la col.locació de paviment de cautxú de la zona de joc infantil, canvis al carrer Santa Teresa (entrada), reforma dels banys de la planta baixa. Es van posar, alhora, dos banys nous al pati, i elements per evitar la presència d’aus.

El més llegit

I després