I després

S’inicia el curs de l’Escola de Pesca de Mar-Costa dirigit a nens i nenes de 12 a 18 anys

Compartiu aquesta història

L’escola vol donar consciència al jovent sobre els bons hàbits a la pesca i quines són les talles mínimes

Aquest diumenge 25 de setembre s’ha dut a terme el primer dia de l’escola de pesca de mar-costa. Està dirigit a nens i nenes de 12 a 18 anys i es realitza un cop al mes a les platges de Sant Pol i Sant Feliu de Guíxols.

Els joves pescadors han tingut un primer contacte amb els equips que s’utilitzen per a aquesta modalitat de pesca i els han après a muntar. Quan ja han tingut les canyes a punt han començat a practicar el llançament i posteriorment han començat a muntar algun ham i han gaudit d’una estona de pesca. També han aconseguit capturar petites mabres, palometes, un pop i una aranya, els quals han estat retornats a l’aigua en perfecte estat, ja que l’escola també vol donar consciència al jovent sobre els bons hàbits a la pesca i quines són les talles mínimes.

Des de l’escola agraeixen la col·laboració a Kali Kunnan que els proporciona canyes i carrets per dur a terme aquesta activitat, a l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols i als socis Xavi Movilla, Juan Movilla, Cristina García i Edgar Dalmau.

El més llegit

I després