La passada matinada un incendi ha calcinat dos vehicles estacionats al carrer Trafalgar, cantonada carrer Guifré, essent el que es trobava més a prop de la confluència el que ha començat a cremar, que pertanyia un dels habitants del bloc, i que també ha afectat a un altre que estava aparcat a continuació.

Els bombers han sufocat el foc i s’han assegurat que les flames no hagin afectat a cap element de la façana del bolc que pogués posar en perill tant als habitants com als vianants.

El fum s’ha introduït tant al boc de pisos com a la casa contigua, un habitatge unifamiliar que també s’ha vist afectat pel fum, segons han declarat els seus propietaris que estaven procedint a enretirar les cendres.

Segons la Policia Local, l’operatiu s’ha posat en marxa pels volts de les 6:10 h. i ha finalitzat a les 6:45 h.

Cap de les persones que habitaven els edificis no ha patit cap incidència i durant el matí ja s’havia evacuat el primer vehicle afectat, mentre s’investigava quines han estat les circumstàncies que han pogut provocat l’incendi.

Un sinistre de les mateixes característiques, en un vehicle que també pertanyia a un súbdit marroquí, es va produir la matinada del dia 4 de juny al carrer Camisó de Sant Feliu de Guíxols afectant a un altre vehicle que es trobava aparcat al seu costat.