I després

FUNERÀRIA JUANALS GUANYA EL CONCURS DEL CEMENTIRI

Compartiu aquesta història

Funerària Juanals S.A. continuarà realitzant el servei de manteniment i conservació del Cementiri Municipal de Sant Feliu de Guíxols després que en el Ple de desembre s’aprovés la proposta d’acord d’adjudicació del contracte per a la seva gestió.

El preu és de 108.632 euros anuals + IVA, tindrà una durada màxima de 6 anys (4 + 2 de pròrroga) amb un contracte de serveis, mentre que l’actual és una concessió per 10 anys per un preu de 99.173 euros + IVA.

Al procediment d’adjudicació del nou contracte també s’hi va presentar una altra empresa, Cons-te Concesiones Admisnistrativas SL, la proposta de la qual va ser desestimada per la Mesa Permanent de Contractació en no presentar la documentació complementària que la Mesa li havia requerit.

Fins ara el servei públic de manteniment del Cementiri Municipal l’ha estat realitzant l’empresa ganxona mitjançant una concessió que data de l’any 2003, per un període de 10 anys, al qual se hi ha anat afegint pròrrogues fins arribar a aquesta adjudicació.

La incompatibilitat de l’exregidor de CiU, Emili Vilert, pel fet de ser un dels propietaris de Funeraria Juanals S.A., el va obligar a presentar la renúncia al contracte de concessió que actualment el fa possible després de la seva renúncia a la regidoria per motius personals.

Els treballs que ha vingut realitzant l’empresa, i que continuaran els propers sis anys, comporten la responsabilitat integral de l’espai, és a dir: jardineria, neteja, accessos, enterraments, etc. amb tres treballadors permanents propis així com les despeses de llum i aigua.

El més llegit

I després