I després

S’inauguren dues exposicions que són l’avantsala de la marxa LGTBI del 17 de juny

La marxa es farà el 17 de juny a la tarda i sortirà des del sector de l'Arc de Sant Benet

Compartiu aquesta història

Aquest diumenge s’han inaugurat, a la quarta planta del Monestir de Sant Feliu, dues exposicions que són l’avantsala de la marxa d’alliberament LGTBI que se celebrarà a Sant Feliu el dissabte 17 de juny. Les dues exposicions estan comissariades per Jose Alberto Monge.

Una de les mostres està formada per aquarel.les inèdites de l’artista ganxona Quimeta Serra. La mostra s’anomena ‘De la foscor a la llumsortir de l’armari’. La Quimeta explica així la creació de les seves peces.

Una altra de les mostres que es poden visitar és ‘UrbexTempus Fugit’, que inclou fotografies de l’artista de Sant Feliu ZayasLevan, i OzonaIris i Víctor, fotògrafs barcelonins. Víctor García, un dels artistes, ens explica què volen transmetre amb la seva proposta fotogràfica, que retrata exploracions urbanes de llocs creats per l’ésser humà i que han estat abandonats. 

Les mostres es poden visitar fins el dissabte 17 de juny a la quarta planta del Monestir. L’horari és de dimarts a divendres de 17 a 20 hores i el cap de setmana d’11 a 14 i de17 a 20 hores.   

Estan organitzades per l’Associació EmpoRderats i l’Ajuntament de Sant Feliu i s’emmarquen dins la marxa reivindicativa relacionada amb el 28 de juny, Dia per l’Alliberament LGTBI. Es farà el dissabte 17 de juny i sortirà a les 7 de la tarda des del sector de l’Arc de Sant Benet, passarà per l’Avinguda Juli Garreta i el Passeig, per acabar a l’Espai de la Sardana, als Jardins Juli Garreta.

Moment de la roda de premsa de presentació de les exposicions

El més llegit

I després