I després

S’inaugura l’exposició d’Òscar “Calibos” al Monestir de Sant Feliu

Aquest divendres a la tarda es va inaugurar a la quarta planta del Monestir de Sant Feliu de Guíxols, amb l'assistència de desenses de persones, l’exposició de l’il.lustrador Òscar Garcia Calibos. En la mostra es poden veure il.lustracions que ha fet per Marvel, SQP, i també moltes pin-ups, a més d’alguna obra més personal.

Compartiu aquesta història

Aquest divendres a la tarda es va inaugurar a la quarta planta del Monestir de Sant Feliu de Guíxols, amb l’assistència de desenes de persones, l’exposició de l’il.lustrador Òscar Garcia Calibos. En la mostra es poden veure il.lustracions que ha fet per Marvel, SQP, i també moltes pin-ups, a més d’alguna obra més personal. A l’acte hi va assistir el propi autor, l’alcalde de Sant Feliu, Carles Motas, la regidora d’Esdeveniments de Ciutat, Núria Cucharero, i la cap de Cultura de l’Ajuntament, Montse Barniol.

L’il.lustrador es va mostrarmolt il.lusionatde poder exposar al Monestir i ensenyar la seva obra a tot el públic que s’hi acosti. També va voler fer un agraïment molt especial a la seva dona, “sense la qual no seria on sóc ara”. També va voler agrair la visita de l’Alcalde, la regidora i la cap de Cultura.

A la imatge, Òscar “Calibos”, la seva dona i fill, l’Alcalde i la regidora d’Esdeveniments de Ciutat.

 

Carles Motas va explicar que estava “molt contentque un artista ganxóamb tant talentpugui mostrar la seva obra en un lloc com el Monestir de la ciutat. També va recordar que exposicions com aquestasón el que vol l’Ajuntament per potenciar la població com a Ciutat d’Art”, recordant també la mostra que feia poc s’havia inaugurat a la sala adjacent, dins el Creativa’t 2020, amb el fotògraf Jordi Gallego.

En una entrevista a Ràdio Sant Feliu, l’Òscar explicava que una de les primeres feines dins el món de la il.lustració va ser fent pin-ups per a empreses dels Estats Units mentre, a la vegada, també treballava fent postals religioses. Això va provocar algunes anècdotes, com que els seus caps li deien que les verges “havien de ser una miqueta més tapadetes”. L’artista també ha treballat en publicitat, a més de fer de director creatiu i professor de dibuix.

Desenes de persones es van acostar a la inauguració del divendres a la tarda a la quarta planta del Monestir.

 

La mostra es pot visitar lliurement al Monestir, fins el 15 de març, de dilluns a divendres de 10 a 14.30 hores, els dissabtes de 10 a 18 hores, i els diumenges de 10 a 14 hores.

El més llegit

I després