I després

S’inaugura la nova Oficina de Turisme adaptada a les noves tecnologies digitals

Compartiu aquesta història

Ahir dimecres a la tarda es va inaugurar la nova Oficina de Turisme i l’Àrea d’Economia Local a la Casa Masó de la Rambla. L’obertura d’aquesta nova oficina s’ha fet amb la intenció de garantir uns dies de rodatge del nou espai abans de la Setmana Santa, una època de molta afluència turística a la ciutat. Des de l’Ajuntament s’ha triat aquesta ubicació seguint l’estratègia de grans ciutats europees de situar aquest tipus d’oficines al centre del municipi. Així ho explica la regidora de Turisme, Núria Cucharero.

 

Aquesta nova oficina millora en molts aspectes la que estava situada en l’antic emplaçament del Monestir i s’adapta a les noves tecnologies que faciliten una informació més interactiva i àgil als visitants.

La Directora General de Turisme, Marta Domènech, que va assistir a la inauguració, remarca la importància d’oficines de turisme com la que s’ha inaugurat a la nostra ciutat.

 

La digitalització d’aquesta oficina s’ha fet amb un pla de sostenibilitat turística que l’Ajuntament va rebre l’any 2021. Així ho explica Domènech.

La històrica Casa Masó de La Rambla, on ara es troba aquesta nova oficina i que fa uns anys era la seu d’una entitat bancària, va ser adquirida per l’Ajuntament, que el 2021 va decidir transformar-la en aquest nou espai.

 

El més llegit

I després