I després

SIGNAT EL CONVENI PER DISPOSAR D’UN RADAR MÒBIL

Compartiu aquesta història

Tai i com ja va avançar la nostra emissora, l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols es mostra disposat a reforçar la seguretat en el trànsit, i procurarà que els vehicles de la ciutat circulin a la velocitat adequada. Per combatre excessos en velocitat d’alguns conductors incívics l’Ajuntament va signar dijous un conveni amb el Servei Català de Trànsit per disposar d’un aparell de radar mòbil per controlar la velocitat en travessies i carrers de la ciutat.
D’acord amb els estudis d’accidents i comportament del trànsit, s’observa que bona part dels problemes de trànsit es produeixen quan hi ha excessos de velocitat. Tant el Servei Català de Trànsit com l’Ajuntament consideren aconsellable vigilar i controlar de forma rigorosa la velocitat màxima de circulació en l’àmbit de la població, per augmentar la seguretat a Sant Feliu de Guíxols.
El radar mòbil serà utilitzat per la Policia Local de Sant Feliu de Guíxols i s’ubicarà en travesses i vies urbanes que han de tenir un reforç de seguretat.
Vials com l’Avinguda d’Europa, artèries com la que va des del carrer Indústria fins a Canigó, entrades a la ciutat i, especialment, les rondes de Ponent i Nord són punts habituals on se superen les velocitats indicades, però no són els únics.
Carles Motas va declarar dijous a la nostra emissora que no és una mesura que tingui l’objectiu de recaptar i que és bo que els ciutadans estiguin prèviament informats, sinó que es tracta de vetllar per la seguretat de la resta de vehicles i vianants que també transiten pels mateixos espais

El més llegit

I després