I després

7 NOTÍCIES + 7 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

 

ACTIVITATS DE LES JERC CONTRA LA VIOLÈNCIA MASCLISTA
Durant aquest mes, totes les JERC estan realitzant una campanya a través de les xarxes socials en contra de la violència masclista a través de la qual es cerca la participació ciutadana. El proper diumenge, 22 de novembre, estaran a la rambla i al passeig de 10 a 13h. amb cartells que expressen frases en relació amb la violència masclista.
L’objectiu de l’activitat és que la gent del poble pugui col·laborar amb la campanya contra la violència masclista i fotografiar-se amb qualsevol dels cartells que trobi en aquests espais per tal de, després, en faci difusió amb el hashtag ‪#‎niuncopmés a les seves xarxes socials i si ho desitgen a les dels organitzadors, que comptaran amb un fotògraf per a l’ocasió.

500 JERC

REPRESENTACIÓ DEL CONCURS DE TEATRE AMATEUR
Aquest diumenge, 22 novembre a les 6 de la tarda al Teatre-Auditori Narcís Masferrer de Sant Feliu, la companyia Fatalitats de Viladecavalls, representa l’obra de J.B. Priestley “Revolt perillós”, on el misteri està servit.
“Londres, dècada dels 30. Els Caplan, una rica família, fan un sopar en honor d’una famosa novel.lista. L’aparició d’una capsa de cigarretes fa trontollar l’harmonia que hi ha entre tots ells. Coneixem realment la gent que ens envolta?
És millor dir una mentida pietosa o una mitja veritat, o s’ha d’anar sempre amb l’autèntica veritat pel davant? Un canvi insignificant pot fer variar totalment els esdeveniments”.

500 TEATRE

 

XX MOSTRA DE CANT CORAL DE SANT FELIU
El proper diumenge, 22 de novembre, a les 6 de la tarda a l’Església de Santa Maria se celebrarà la XX Mostra de Cant Coral, amb entrada gratuïta que comptarà amb la participació de la Coral Cypsella, del Centre Excursionista Montclar de Sant Feliu de Guíxols que oferirà el seu repertori on hi destaca una selecció de peces del seu repertori Músiques de la Mediterrània.
Com a formació convidada, es comptarà amb l’actuació del Cor de Cambra Impromptu de Barcelona que, entre altres, compta amb peces de música ortodoxa russa.

500 CORAL

 

NACHO ALONSO ACTÚA AL BOHEMI’S BISTRÓ DE SFG
El guitarrista ganxó Nacho Alonso continua oferint concerts de proximitat extraient sons suggerents de la seva guitarra. En aquesta ocasió per celebrar el Dia de la Música i, per extensió, dels músics, oferirà un vermut-concert al local Bohemi’s Bistró del carrer Sant Pere, 6 de Sant Feliu de Guíxols aquest diumenge, 22 de novembre a partir de les 12 del migdia.

500 nacho

 

CONCERTS A LA GOLETA PER AQUEST DISSABTE
Aquest dissabte 21 de novembre – 23:00h – Entrada Gratuïta – Concert Rock amb Las pesadillas de Alícia (Palafrugell) + Dj. Javier Ortiz .
La Goleta – Passeig dels Guíxols-Galeries del Mar, 17 – Sant Feliu de Guíxols.

500 GOLETA

 

TALLER D’AUTODEFENSA GRATUÏT PER A DONES
El club Nihon Kobudo Sant Feliu, amb seu a l’escola Takumi Dojo, al carrer Bourg de Peage 27, ofereix un taller d’autodefensa gratuït a les dones, el proper dimecres, 25 de novembre, coincidint amb el dia internacional contra la violència cap a la dona de la ciutat. A l’escola s’imparteixen classes d’arts marcials japoneses, com el Nihon Jujutsu, Aikijujutsu i Iaido.

500 DEF

 

AGENDA ESPORTIVA DEL CAP DE SETMANA
Dissabte, 21 de novembre
Camp de futbol “Josep Suñer”
16,00 h. Futbol Empreses Bar Moreda – Veterans Pontenc

Camp Municipal de Vilartagues
E.F. Sant Feliu
11,00 h. Prebenjamí C – Monells
10,00 h. Aleví D –L’Escala
15,45 h. Cadet A – Fornells

Pavelló “La Corxera”
Club Básquet Sant Feliu
09,00 h. Mini Masculi B – Llagostera
10,30 h. Premini Masculí – Llagostera
10,30 h. Mini Masculí A – Blanes
12,00 h. Cadet Femení – Begur
16,00 h. Cadet Masculí C – Lloret
17,30 h. Sots25 Masculí – Quart

Pavelló “Carles Nadal i Cosp”
Campionat de Promoció de Patinatge
Tarda

Diumenge, 22 de novembre
Camp de Futbol “Josep Suñer”
10,00 h. E.F. Sant Feliu Benjamí D – Pals
12,00 h. A.D. Guíxols A – Banyoles

Camp Municipal de Futbol Vilartagues
E.F. Sant Feliu
09,45 h. Benjamí A – Girona
11,00 h. Aleví B – Vilablareix
12,30 h. Infantil A – Vilablareix
17,00 h. Femení – La Pera

Pavelló Municipal “La Corxera”
Club Básquet Sant Feliu
10,00 h. Cadet Masculí B – Unió
12,00 h. Cadet Masculí A – Unió

500 ESPORTS

 

El més llegit

I després