I després

SI, 100 accions a fer per millorar la ciutat

Compartiu aquesta història

Nota de premsa del Solidaritat Catalana per la independència (SÏ)

100 accions per fer: ajuda’ns a millorar la ciutat

Ja fa uns quants mesos que vàrem iniciar una sèrie de propostes anomenada 100 accions per fer, en la qual Solidaritat Catalana per la Independència (SI) instava l’Equip de Govern a millorar la imatge de la ciutat amb una sèrie de suggeriments i denúncies públiques. Fins a finals de 2011, vam proposar 40 correccions per fer, de les quals a dia d’avui l’Ajuntament només n’ha arreglat una desena, i encara algunes parcialment.

Creiem que ja hem deixat suficient temps de reacció perquè l’Equip de Govern (CIU+PSC) corregeixi les deficiències esmentades, donant uns mesos de marge a l’Ajuntament per tal de no saturar-lo i que pogués treballar mica en mica, però, de moment, ho han fet amb comptagotes, per la qual cosa ha arribat el moment de tornar a la càrrega i seguir fent propostes, que ja tenim l’estiu a sobre i els visitants han de trobar una ciutat impecable.

És per això que, a partir d’ara, posem a disposició del ciutadà les xarxes socials per tal que siguin els mateixos ganxons els qui denunciïn les mancances de la ciutat i ens ajudin a elaborar aquesta secció. Les vies per fer-ho són enviant un correu electrònic a santfeliudeguixols@solidaritatcatalana.cat, fent-vos seguidors de la pàgina de Facebook de Solidaritat Catalana (SI) Sant Feliu de Guíxols o del twitter @SISFG. Podeu enviar les vostres propostes obertament o per missatge privat – qui vulgui preservar la seva privacitat-.

A partir d’ara, ja hi ha una alternativa a la presentació d’instàncies i a l’eterna espera de respostes: nosaltres fem que surtin a la llum pública.

 

El més llegit

I després