I després

Línea directa de SARFA de SFG a l’aeroport del Prat

Compartiu aquesta història

El director general de Transports i Mobilitat, Ricard Font, va presentar divendres a Sant Feliu de Guíxols, acompanyat dels alcaldes de les poblacions afectades, tres actuacions de millora del transport públic que el Govern introduirà a partir de l’1 de juliol amb l’objectiu de facilitar les connexions ràpides entre l’aeroport de Barcelona i les principals destinacions turístiques de la Costa Brava.

Durant els mesos d’estiu es perllongarà el recorregut de 3 línies d’autobús que actualment connecten diferents nuclis de la Costa Brava amb Barcelona, per tal que arribin fins a l’aeroport, amb l’objectiu de donar resposta a l’increment de mobilitat detectada en aquest corredor, especialment els mesos d’estiu.

Fins ara calia anar a l’Estació del nord de Barcelona i des d’allà anar a plaça de Catalunya per agafar l’Aerobús, un taxi o bé un tren. Ara, el viatger i el seu equipatge hi aniran directament amb un increment de només 2 euros, la qual cosa significa una millora tangible.

Concretament, des de l’1 de juliol i fins al 31 d’agost es reforçaran les connexions en les línies següents gestionades per l’empresa SARFA:

-Costa Brava centre – Barcelona – Aeroport del Prat: es perllongaran 16 noves expedicions diàries fins a la T2 de l’aeroport del Prat, 8 d’anada i 8 de tornada.

Això permetrà facilitar l’accés a aquesta infraestructura des de municipis com l’Estartit, Torroella de Montgrí, l’Escala, Pals, Begur, Palafrugell, Palamós, Sant Antoni de Calonge, Platja d’Aro, S’Agaró, Sant Feliu de Guíxols i Santa Cristina d’Aro.

Les sortides des de l’aeroport seran a les 9.55, 10.55, 11.25, 13.55, 14.55, 17.55, 19.55 i 20.25 hores, mentre que en sentit contrari, des de l’Estartit seran a les 7.40 i 16.30 hores; des de Pals seran a les 6.40, 9.10, 10.10, 15.40 hores, i des de Palafrugell, a les 6.00 i 13.30 hores.

El més llegit

I després