I després

Diverses actuacions policials i successos a SFG

Compartiu aquesta història

El Cos Nacional de Policia (CNP) va arrestar ahir diverses persones per un delicte de tràfic de drogues en una entrada domiciliària efectuada al número 134 del carrer Santa Magdalena de Sant Feliu de Guíxols, segons informa del DdG..

Segons fonts del cos, l’operatiu s’inclou en una investigació més àmplia que encara dura i està sota secret de sumari. A la casa s’hi van trobar estupefaents.

No es descarta que la detenció d’altres dues persones de procedència marroquí fa poc més d’una setmana a la parada d’autobusos, en baixar del cotxe de línia, pugui formar part del mateix cas en el qual es van detenir més persones a Llagostera després d’un escorcoll amb una importat quantitat de droga decomissada. L’operació continua amb discreció coordinada pel Cos Nacional de Policia.

També a Sant Feliu, en els darrers dies es varen produir robatoris en cadena a l’interior de vehicles, la qual cosa, segons el propi alcalde, Joan Alfons Albó (sense donar més detalls de l’operatiu). s’ha neutralitzat per l’actuació de Mossos i Policia Local.

L’alcalde també va comentar a la nostra emissora que aquesta setmana s’ha tornat a fer un escorcoll sorpresa en un locutori emplaçat al barri de Vilartagues amb resultats positius i va assegurar que el més segur és que es procedeixi al seu tancament definitiu com ja es va succeir amb altres com el de les Galeries del Mar en no complir, tampoc, amb allò que disposa la nova ordenança de locutoris que va aprovar el Ple.

En tots els casos, i des de ja fa mesos, la majoria d’accions policials van dirigides a la distribució de substàncies estupefaents en un intent d’intervenir contra totes aquelles persones que s’estan establint a la zona per tal d’introduir-ne i de fer-ne la distribució.

D’altra banda i, en aquesta ocasió pel que fa referència a actes de vandalisme, des de fa dues setmanes el cartell lluminós que anuncia les activitats de Sant Feliu a la rotonda de la carretera de Palamós amb el Camí de les Bateries i Dr. Fleming, està fora de servei després que uns desconeguts l’apedreguessin. L’Ajuntament, en declaracions de l’alcalde a RFS, aprofitarà l’avinentesa per traslladar-lo a un lloc més cèntric, atès que hi han hagut queixes en el sentit que no es pot llegir mentre s’està conduint en un giratori. Quan al cost de l’avaria, va comentar que se’n farà càrrec l’assegurança.

El més llegit

I després