I després

Shado i el seu espectacle de màgia i humor ‘Cleptómago’ arriben a Sala Las Vegas

L'artista que visitarà Sant Feliu suma centenars de milers de seguidors a les xarxes socials

Compartiu aquesta història

Shado, amb centenars de milers de seguidors a les xarxes socials, presentarà a Sant Feliu de Guíxols, a Sala Las Vegas, el seu darrer espectacle anomenat ‘Cleptómago’, una proposta de màgia amb humor on el públic hi té un paper destacat. Serà el divendres 23 de febrer a les 9 del vespre.

Segons expliquen des de l’organització, “amb una personalitat canalla, Shado farà sentir al públic com si es trobés en una reunió entre millors amics”. Una de les propostes destacades de l’espectacle és el ‘Pickpocket’, un art poc vist, on Shado demostra la seva gran destresa per sostreure objectes dels voluntaris que pugen a l’escenari.

Durant l’actuació, “també s’hi podran veure il·lusions úniques que seran un repte pels més escèptics, que de ben segur es quedaran amb la intriga de descobrir els trucs”, destaquen des de Las Vegas.

Marc Recolons, director de la sala, explica que aquest 2024 segueixen amb la intenció de portar interessants propostes a la ciutat tal i com ja es va fer l’any passat.

Podeu adquirir les entrades per la proposta de Shado, com també les properes activitats previstes a Sala Las Vegas, al seu lloc web clicant aquí.

El més llegit

I després