Per aquest Nadal, des de l’Ajuntament, associació de comerciants, associacions de veïns  i entitats diverses, s’han programat més de 50 activitats diferents a Sant Feliu de Guíxols, però n’hi haurà una que destaca per ser una novetat interessant, com és un pessebre vivent ganxó que s’està perfilant a hores d’ara, i que s’ubicarà en els Jardins del Monestir, amb dos dies d’obertura: el 22 i el 29 de desembre de 18:00 h. fins les 20:00 h..

De moment, en aquest espai, totes les activitats que s’hi ha programat han estat un èxit, com ho fou la seva obertura al públic, els balls vuitcentistes amb la Principal de La Bisbal, l’exposició de flors, l’homenatge a Carles Hac Mor o, més recentment, El Passatge del Terror.

Aquesta prova pilot, amb previsió de creixement per a futures edicions, compta amb el suport especial de l’Agrupació Teatral Benet Escriba, que aportarà personatges dels seus Pastorets, vestits i part d’attrezzo, a més d’assessorament, però s’està establint contacte amb altres entitats i particulars perquè s’afegeixin i enriqueixin un projecte que es vol que sigui molt participat.

L’alcalde, Carles Motas, comentava a la nostra emissora que, malgrat que l’espai de temps és molt just, aquest projecte embrionari serà el primer pas per donar continuïtat a una idea que es pot desenvolupar en un espai i uns entorns històrics que tenen un gran potencial per activitats d’aquest tipus.

Deia Motas que “es faran pocs quadres i un recorregut, de moment, perquè s’han de fer instal·lacions elèctriques i comptar amb un mínim d’infraestructures però que també s’està intentant comptar amb un campament de patges i que altres reptes com comptar amb una mula i un ase ja estan tancats i que s’estan definint la gent dels oficis que hi seran representats i es comptarà amb la presència dels Reis fent l’adoració.