El programa “Feina en xarxa” compta, des de dijous amb la participació de sis municipis més, entre ells Sant Feliu de Guíxols. D’aquesta manera ja són trenta-nou les entitats locals gironines (trenta-tres ajuntaments i sis consells comarcals) que formen part d’aquest programa d’intermediació i orientació laboral impulsat pel SOC (Servei d’Ocupació de Catalunya) i la Diputació.
Els nous ajuntaments adherits són Sant Feliu de Guíxols, Besalú, Girona, Maçanet de la Selva, Puigcerdà i Roses i. L’oficialització d’aquesta adhesió va  tenir lloc dijous a la Diputació de Girona, mitjançant la signatura d’un conveni.
Aquest servei ofereix informació, recursos i metodologies per treballar l’orientació i la intermediació laboral des de les mateixes entitats locals mitjançant les eines del SOC: Portal Feina Activa i el Sistema de Suport a l’Orientació Laboral de Catalunya – Portal Galileu. Aquestes dues eines permeten unificar les dades dels ciutadans en matèria d’ocupació, gestionar de manera més eficient els processos d’acompanyament i orientació per a les persones que busquen feina, i, alhora, oferir un millor servei a les empreses que busquen treballadors.
Després d’aquest primer any de vigència del conveni, les entitats locals han gestionat més de 3.800 candidatures, 260 ofertes laborals i 480 persones s’han beneficiat d’un procés d’orientació laboral realitzat des de la proximitat dels mateixos municipis de residència. A més, ha permès fomentar la transmissió de la informació de manera més eficaç, i s’ha començat a treballar amb la gestió del coneixement com a principal font de valor competitiu davant de la situació actual. Reunions territorials entre les oficines de treball i les entitats locals, formacions conjuntes i trobades específiques han començat a dibuixar un nou marc de relació que permet una millor atenció a les persones usuàries i a les empreses, com també que es teixeixi un coneixement de proximitat que faciliti la planificació de les diferents polítiques d’ocupació que es desenvolupen al nostre territori.