I després

PLE ABSOLUT DE “EL CIGALA”

Compartiu aquesta història

PORTA FERRADA 2013- DIEGO EL CIGALA INAGURA L’ESPAI PORT DEL FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA AMB UN PLE ABSOLUT.

No hi podia haver una estrena millor. L’Espai Port es va emplenar el passat divendres per veure Diego el Cigala presentar el seu últim disc Romance de la Luna Tucumana.

En el moment en què tanquen els llums i comença a sonar la música, saps que la màgia és dalt l’escenari. Cinc músics de primera, que t’envolten, surt Diego El Cigala i hi posa la veu, acabant de perfeccionar l’ambient.

Una fusió perfecte entre tango, milonga i flamenc, tot amb sabor llatí i caribeny. A l’inici, el de Madrid va delectar amb les cançons del seu últim disc, Romance de la Luna Tucumana, tangos aflamencats, amb ritmes llatins i guitarres. Cap al final, El Cigala va repassar els seus grans èxits, com els de seu disc Lágrimas Negras.

S’ha de destacar que Diego el Cigala sap rodejar-se dels millors, una banda de músics ben diferents, cada un perfecte amb el seu intrument. En aquesta gira l’acompanya Diego García a la guitarra elèctrica dels anys 40, que li dóna un toc molt americà i distintiu. De tots els músics, s’ha de destacar el contrabaix Yelsi Heredia, que va regalar moments de deliri col·lectiu, divertit i vivint la música amb una passió que traspassava l’escenari i arribava al públic.

En definitiva, una gran inauguració de l’Espai Port, una gran nit i un gran artista, que va agradar tant als que ja coneixen la seva carrera com als que el van conèixer amb aquest concert.

FITXA TÈCNICA
DIEGO EL CIGALA “Romance de la Luna Tucumana”
Veu: Diego el Cigala
Contrabaix: Yelsi Heredia
Guitarra elèctrica i acústica: Diego García
Guitarra Flamenca: Juan José Paquete
Percussió: Isidro Suárez
Piano: Jaime Calabuch

AUTORES: LAIA BODRO/ANNA LLUSENTphoto_1

 

El més llegit

I després