I després

SFG ACOLLIRÀ EL I MEETING DE VIES FERRADES

Compartiu aquesta història

Sant Feliu de Guíxols i Santa Cristina d’Aro acolliran els dies 26 i 27 de maig de 2018 la primera trobada de vies ferrades, el “I Meeting Vies Ferrades Costa Brava”, una iniciativa del ganxó Albert Gironès, emprenedor i entusiasta dels esports d’aventura, constructor de la via ferrada de la Cala del Moli de Sant Feliu de Guixols i l’impulsor del Parc d’Aventura ( www.parcaventurasantfeliu.com ) on, a més de realitzar les activitats de via ferrada, s’impartiran cursets de perfeccionament, material, rescat, nusos, ràpel, etc.

També es projectaran audiovisuals i es faran conferències amb persones relacionades amb la muntanya, així com els cossos de seguretat de muntanya dels Mossos d’Esquadra i es realitzaran activitats pels més petits en les quals hi podran participar tots els components de les seves famílies.

L’organització s’està adreçant a comerciants i marques relacionades del sector per tal que aportin productes i materials destinats a un sorteig que es realitzarà en el decurs del sopar central de la trobada.

També s’habilitaran zones gratuïtes per a l’estada de dos dies amb zona d’acampada, zona per a furgonetes i zona de caravanes.

Entre les activitats gratuïtes destaquen: un circuit d’aventura als arbres, circuit d’orientació, concurs fotogràfic, rutes a peu, rocòdrom, barbacoes i zona de pic-nic.

Les places són limitades i les inscripcions es poden realitzar fins l’11 de maig. Per informació i reserves, cal trucar als telèfons: 637 43 15 77 i 637 43 15 79.

El més llegit

I després