I després

Setmana Europea de la Mobilitat a Sant Feliu de Guíxols

Del dilluns 16 al diumenge 22 de setembre se celebra la Setmana de la Mobilitat i des de l'Ajuntament de la ciutat s'han organitzat diverses activitats:

Compartiu aquesta història

Del dilluns 16 al diumenge 22 de setembre se celebra la Setmana de la Mobilitat i des de l’Ajuntament de la ciutat s’han organitzat diverses activitats:

Fins el 22 de setembre, Regal d’una planta a les persones usuàries del bus urbà “Montdela”. Recollir a edifici “Vetlladores” (c/ Mall, 61, de 8 a 16h)

Divendres 20 de setembre. Bus urbà i escolar gratuït durant tota la jornada

Dissabte 21 de setembre. Neteja popular de la platja de Sant Pol. Organitza: associació Netegem el Fons Marí, Polseres Verdes i Escola de Vela i Kayak Sant Pol. A les 17h, davant Escola de Vela, fins les 19h.

A més d’aquestes activitats hi hauran 3 activitats més, fora de dates, que s’engloben en aquesta Setmana Europea de la Mobilitat a Sant Feliu de Guíxols.

Divendres 27 de setembre, activitats populars de conscienciació davant del canvi climàtic.

Dissabte 28 de setembre, caminada i bicicletada populars per conèixer l’entorn de Sant Feliu. Sortida a les 9h del Passeig del Mar davant Ajuntament. Tornada a les 11h. Esmorzar i regals per als participants

Diumenge 29 de setembre. De 9 a 11 del matí, “Mou-te pel mar”, sortida de “plogging” (exercici físic i recollida de residus). Organitzat per RunWoMan Run i Twinapp, amb la col·laboració de la Confraria de Pescadors.

El més llegit

I després