I després

Els Mossos detenen un veí de Sant Feliu de Guíxols per robar en establiments hotelers de s’Agaró

El cos dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Sant Feliu de Guíxols van detenir el passat 6 de setembre un veí de Sant Feliu de Guíxols per haver comès, presumptament, quatre actes de robatori amb força en diversos establiments hotelers de s'Agaró.

Compartiu aquesta història

El cos dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Sant Feliu de Guíxols va detenir el passat 6 de setembre un veí de Sant Feliu de Guíxols per haver comès, presumptament, quatre actes de robatori amb força en diversos establiments hotelers de s’Agaró. Segons informa el Diari de Girona, l’actuació és el resultat d’una investigació del mes d’agost.

Els dos primers fets van tenir lloc el 14 d’agost en un hotel de S’Agaró. El lladre va saltar la tanca perimetral i un cop a dins va forçar la porta corredissa de dues habitacions, emportant-se un rellotge i vora mil euros. El tercer va ocórrer el 2 de setembre en un altre hotel de S’Agaró, on va accedir a una habitació i es va endur un ordinador, una motxilla i 800 euros.

L’endemà es va produir un quart robatori en un altre establiment hoteler de la mateixa població, on es van sostreure un ordinador portàtil, documentació i 80 euros.
El cos policial, després dels primers fets, va iniciar una investigació per tal d’identificar-ne l’autor. Una vegada estudiats diferents indicis i imatges dels establiments, els agents van identificar un home com a presumpte autor dels fets.

El detingut, que té nombrosos antecedents, va passar el 7 de setembre a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols que el va deixar en llibertat amb càrrecs.

El més llegit

I després