I després

SETMANA CULTURAL DE L’ESCOLA D’ADULTS

Compartiu aquesta història

Com és habitual en aquestes dates, l’Escola d’Adults CFA Sant Feliu de Guíxols es disposa a celebrar els actes de cloenda del curs 2015-2016 dins l’anomenada Setmana Cultural. Seran els següents:

Dimarts 14 de juny, a les 6 de la tarda a l’aula 5, equipada amb “home cinema”, “VIIè Festival de Curtmetratges de l’Escola d’Adults CFA Sant Feliu de Guíxols”, on els autors, participants en els curs d’edició en vídeo de l’AFOCO i els de tractament de la imatge en moviment de l’Escola d’Adults, decidiran en votació secreta les pel·lícules premiades en les diferents modalitats: pel·lícules d’1 minut, sobre el Museu del Ratpenat, pel·lícules d’1 minut, sobre racons de Sant Feliu i pel·lícules de fins a 3 minuts de temàtica lliure.

Dimecres 15 de juny, a les 6 de la tarda (cal remarcar el canvi d’hora, a l’ÀNCORA de fa dues setmanes i a Radio Sant Feliu no ho vam anunciar correctament) a la sala polivalent del Centre Cívic Vilartagues s’estrena la pel·lícula “El Museu del Ratpenat i altres invents del TBO”, en que a partir d’entrevistes amb Josep Almar, el Ratpenat, es fa una visita al singular museu situat a la vall de Mascanada, amb el farciment, a tall d’anuncis publicitaris, de dos dels populars invents de la desapareguda revista TBO: “El torró d’Alacant” i “Lied roncat”, on el professor Franz de Copenhague dóna estrafolàries solucions a petits problemes domèstics. Es tracta d’una producció d’AFOCO i de l’Escola d’Adults, on hi han participat amics, alumnes, personal i professors de l’Escola i d’AFOCO. A la segona part de la vetllada, es visionaran les pel·lícules seleccionades en el “VIIè Festival de Curtmetratges de l’Escola d’Adults CFA Sant Feliu de Guíxols” on el públic assistent podrà votar el filmet que més els agradi.

Dijous 16 de juny, a les 6 de la tarda a la Plaça Salvador Espriu tradicional fotografia de final de curs i ,a continuació, a la sala polivalent del Centre Cívic Vilartagues dins del show dels profes: entrega de premis del Concurs de Portades, del Concurs Literari i del “VIIè Festival de Curtmetratges de l’Escola d’Adults CFA Sant Feliu de Guíxols” amb el visionat dels treballs guanyadors d’aquest darrer.

Divendres 17 de juny, a les 6 de la tarda a la sala polivalent del Centre Cívic Vilartagues: festa i berenar de final de curs amb l’entrega de la revista “ El Lío Cultural” núm 54, Especial Racons de Sant Feliu (a la portada guanyadora hi apareix l’Espigó de l’Àncora) i d’un llibre o un còmic per part de l’Ajuntament de la ciutat i de l’Escola a tots els assistents. Com sempre, tothom qui vulgui, hi està convidat.

El més llegit

I després