I després

EL DOCTOR MANEL GORINA GUARDONAT A OVIEDO

Compartiu aquesta història

El divendres 3 de juny, el Foro Europeo Cum Laude va celebrar la cerimònia de lliurament de les Medalles d’Or al Salón Covadonga de l’Hotel de la Reconquista d’Oviedo, on fou guardonat el doctor ganxó Manel Gorina Faz, especialista en cirurgia oral, tumors de cara i coll, cirurgia ortognàtica i estètica, implants dentals, traumatismes facials i botox.
El Foro Europeo és una agrupació de representants de diferents sectors de la societat civil asturiana que atorga aquests premis des del 2015 “a persones i institucions que han destacat per la seva professionalitat, europeisme, humanitat o bé per la seva capacitat emprenedora i lideratge”.
Tal i com ja va informar la nostra emissora a principis del mes de gener de 2016, Manel Gorina Faz també fou distingit per Doctoralia i, per altra banda, escollit com un dels millors doctors de l’àmbit privat català en el denominat Top Doctors Awards 2015, que tenen l’objectiu d’identificar als doctors de referència per tal que el pacient pugui localitzar fàcilment al millor metge en la seva especialitat” i que es varen instituir a l’Estat Espanyol l’any 2014 “per premiar l’excel.lència mèdica del país”.
La família del Dr. Manel Gorina Faz es va desplaçar fins a Oviedo per tal d’assistir a la cerimònia de lliurament del guardó, que es va celebrar després del sopar de gala que va precedir a l’acte central que va comptar amb la presència de les personalitats de la comunitat autònoma i de la resta de premiats en diversos camps.
Manel Gorina Faz ofereix els seus serveis a diversos centres de Girona i Barcelona. Es va llicenciar en medicina a la UAB l’any 2002, llicenciat en odontologia per Universitat internacional de Catalunya l’any 2010, coordinador assignatura d’otorinolaringologia per la Facultat de Medicina per la Universitat de Girona l’any 2012 i diplomat en Medicina Estètica, Cosmètica i anti-envelliment per la UAB l’any 2014 i llicenciat en cirurgia maxil.lofacial.

 

El més llegit

I després