I després

DESPRÉS DE L’EXPLICA’M, S’ANUNCIA EL NOMAD

Compartiu aquesta història

Després de l’èxit de l’Explica’m, ja s’ha anunciat una altra novetat a Sant Feliu pels dies 24, 25 i 26 de Juny, als Jardins Juli Garreta, que acolliran el NOMAD, un festival “nòmada” adreçat a tota la família. Es tracta de la segona edició d’aquest original esdeveniment que va arrencar a Cervera assolint un destacat èxit tant de públic com d’expositors.

NOMAD és una proposta alternativa i original que pretén donar a conèixer al públic diferents productes tant locals, com nacionals i internacionals. És molt més que una fira, és un festival cultural. Amb espais de moda, disseny d’autor, hand-made, vintage, decoració. Hi haurà música en directe, espectacles de carrer, jocs per a nens, foodtrucks i moltes coses més.

Al NOMAD Festival s’hi troba una selecció de projectes i idees innovadores, petites iniciatives que emocionen res més veure-les. Un lloc on es barrejaran talent i sensibilitat per gaudir-lo amb els cinc sentits.

La regidora de Promoció Econòmica de Sant Feliu de Guíxols, Sílvia Romero, va presentar en roda de premsa la iniciativa del Nomad Guíxols com una oportunitat de portar públics a Sant Feliu de Guíxols en un cap de setmana llarg, -el de Sant Joan- on les diferents poblacions de la Costa Brava proposen ofertes d’oci per captar públic. “Des de Sant Feliu de Guíxols presentem un cap de setmana potent, amb activitats al Nomad pensades sobretot per a les famílies”, ha explicat, i ho ha definit com una proposta que és essencialent un festival cultural, amb dos concerts de música disco i activitats de lleure molt interessants, modernes i de gran vistositat. Romero ha explicat que el Festival Nomad és un reclam d’oci que pot interessar molt el públic familiar, i complementa i amplia l’oferta de tot allò que es pot trobar a Sant Feliu de Guíxols.

A banda, cal recordar que la posada en marxa del Nomad coincideix en el temps amb la inauguració de l’exposició de l’Espai Carmen Thyssen, “La il.lusió del Far West”.

La creativitat, artesania i exclusivitat seran el nexe comú entre totes les marques que hi participin. Una selecció feta amb il·lusió, per oferir el millor als seus visitants.

El festival ocuparà els Jardins Juli Garreta i comptarà amb l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols com a entitat co-organitzadora. Es compta també amb la participació d’associacions de cultura popular catalana de la comarca.

Tot això amb l’objectiu de fer un esdeveniment únic per a totes les edats, on poder interactuar i gaudir de diferents experiències sense haver de moure del mateix emplaçament.

 

 

El més llegit

I després