Prop de 300 joves han participat aquest dijous 3 de maig en la jornada Enganxa’t orientada a la recerca d’ocupació que s’ha celebrat a Sant Feliu de Guíxols. Una jornada que continuarà divendres, en aquest cas no només adreçada als joves, sinó pensada per a un públic de totes les edats que busca feina. És la tercera edició d’aquesta jornada que impulsa l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, i que ahir va inaugurar el seu alcalde, Carles Motas, acompanyat de la regidora de Promoció Econòmica Sílvia Romero i el regidor de Joventut, Albert Polo.

En el cas de dijous, els participants -de perfil bàsicament estudiant, dels instituts Sant Feliu, Sant Elm i Sant Josep- van alternar xerrades al Teatre amb tallers pràctics al Monestir, com una sessió sobre els ‘youtubers’ de Sitofonk, com fer un vídeocurrículum, un escape-room per trobar la clau de la feina, aplicacions mòbils per trobar feina, sessions amb un coach per trobar feina i altres recursos.

En el cas de divendres, ja amb un públic de totes les edats, les sessions es faran al Monestir de Sant Feliu, amb un seguit de xerrades sobre potencial professional, marca personal, i conductes per encarar les entrevistes de feina. El paper de les xarxes socials també serà interessant. Però la peculiaritat d’aquestes jornades és que un seguit d’empreses de la zona oferten unes 25 ofertes laborals i es faran “entrevistes-exprés” entre ofertadors de feina i persones que en busquen. Prèviament ja van apuntar-se a un web on mostraven l’interès de participar en les entrevistes. Els participants aniran seguint les jornades i alhora seran cridats a les entrevistes al llarg del dia.

Més informació: http://guixols.cat/la-ciutat/not%C3%ADcies/6693-jornades-per-a-joves-que-busquen-feina-enganxa-t-jove.html