I després

SERVEI DE LLOGUER AMB GARANTIES DE L’AJUNTAMENT

Compartiu aquesta història

L’ajuntament de Sant Feliu ofereix un servei de lloguer social amb garanties dirigit a ciutadans que tinguin un pis buit i que s’estiguin plantejant de posar-lo en lloguer.
Entre els seus avantatges destaquen la relació contractual, que seria amb el consistori, informació i assesorament gratuïts, una pòlissa d’assegurança, defensa jurídica, supervisió i seguiment del contracte, control de pagaments, bonificació del 95% de l’IBI, entre altres serveis.

La regidora d’acció social i habitatge, Laura Serrano, explica que l’ajuntament lloga un pis per màxim 450 euros, Habitatge de la Generalitat paga el 60% per cent i del restant 40% se’n fa càrrec l’ajuntament o la familia.
Sobre la dificultat amb què es troba el consistiori a l’hora de trobar aquest tipus de lloguers es “causada principalment perque la majoria de pisos es destinen a l’habitatge d’us turístic”.
Per Serrano l’altre inconvenient és “l’efecte crida, el fet que es conegui la tasca que s’està fent al nostre municipi per ajudar als nostres ciutadans a regularitzar la seva situació, fa que altres famílies d’altres municipis s’empadronin aquí”.

Per poder participar en aquest sistema de lloguer amb garanties cal fer un contracte de mínim 3 anys, la vivenda ha d’estar situada al terme municipal de Sant Feliu i ha d’estar en condicions d’habitabilitat i no necessitar de reformes.
Els interessats us podeu dirigir al Servei Municipal d’Habitatge, al carrer Gravina 39-41, als baixos del Centre Civic Tueda, contactar per mail amb habitatge@guixols.cat o al telèfon 972.82.25.99.

El més llegit

I després