I després

Serra, Massegosa i Sala han dimitit de SI

Compartiu aquesta història

Joan Serra, Secretari d’Imatge i Comunicació de Solidaritat Catalana per la Independència (SI) a Sant Feliu de Guíxols ha presentat la seva dimissió del càrrec seguint el degoteig d’abandonaments de la formació. Serra a través d’un escrit (que reproduïm complert al peu de l’article) assegura que estava decidit a continuar la seva feina en el sí de la formació però que les desconfiances que ha detectat per part de la direcció l’han impulsat a deixar els seus càrrecs.

Segons el secretari d’imatge se’l va donar de baixa del grup de whatsapp de Comunicació de Campanya, es va bloquejar l’accés al correu oficial del SI o es va coordinar la demanda de la Casa Irla per fer un acte de partit quan l’enllaç hauria d’haver estat ell. Aquesta falta de confiança l’ha espès a prendre la decisió d’abandonar les seves responsabilitats.

Serra està en total desacord en la forma d’actuar de la formació i denuncia el tracte que han rebut diversos companys compromesos amb el projecte que han estat empesos a abandonar SI en benefici d’altres independents que han imposat els seus criteris en detriment dels adscrits. Tot i això el polític ganxó continua afiliat a Solidaritat Catalana per la Independència

La convocatòria d’eleccions anticipades al Parlament de Catalunya del 25 de novembre, ha provocat que, en el sí dels partits polítics hagin entrat les presses per enllestir les llistes, les corredisses i fins i tot els cops de colze que deixen al descobert les intencions dels dirigents dels partits i les seves preferències.

Solidaritat Catalana per la Independència (SI) a nivell de la demarcació de Girona està vivint una sèrie d’episodis que varen prendre volum amb la dimissió de Santi Niell (alcaldable de Solidaritat Catalana per la Independència a Girona, coordinador regional de SI a les comarques gironines i membre de l’executiva nacional) per no comptar amb ell a la candidatura de Strubell i que varen continuar amb les de dos ganxons: Teresa Massegosa (alcaldable i secretària d’acció municipal a Sant Feliu i coordinadora comarcal) i Joan Sala (secretari d’acció municipal a nivell regional i coordinador local a Sant Feliu) que es varen solidaritzar amb Niell.

Teresa Massegosa ja havia declarat que la raó principal de la seva dimissió venia donada pel fet que considerava que, “el que haurien de ser unes eleccions primàries per donar exemple de transparència democràtica a les altres formacions polítiques, amb companys que lliurament es presenten per formar part de la llista, esdevindran una llista dirigida i al gust del cap de campanya Andreu Garriga, amb el vist i plau de Toni Strubell. Massegosa considera que s’han vetat de les primàries a persones que des del primer dia han treballat per SI, companys de l’executiva regional han estat exclosos de la campanya i l’equip que ha treballat els darrers dos anys s’ha esmicolat per revenges personals”.

Per aquest motiu, Joan Sala (que ja havia dirimit les seves diferències amb Toni Strubell l’any 1991, aleshores en el si d’ERC.) i Teresa Massegosa varen dimitir dels seus càrrecs a SI i es varen donar de baixa de la formació. Per la seva banda, Joan Serra, ha dimitit dels seus càrrecs però continua, de moment, adscrit a la formació.

Premeu a sobre per ampliar

El més llegit

I després