I després

S’entreguen els diplomes de la UNED Sènior amb la mirada posada en el proper curs

De cara al curs vinent es faran cursos d'extensió universitària i d'aquí a dos anys, estudis universitaris de la UNED

Compartiu aquesta història

Ahir a la tarda va tenir lloc a la Sala Abat Panyelles del Monestir l’acte d’entrega dels diplomes dels cursos de la UNED Sènior que estaven dirigits a majors de 50 anys.

Aquest són uns cursos que varen començar el mes d’octubre passat i als quals es podien apuntar les persones majors de 50 anys amb independència de la formació acadèmica que tinguessin. La finalitat de les formacions era enriquir els seus coneixements.

Entre el professorat es trobaven la llicenciada en Història de l’Art, Pilar Giró Román; Laia Pijoan Cruañas, Títol Superior de Música i Tina Gorina Faz, cantant d’òpera.

Entre les propostes educatives hi havia com mirar un quadre, les connexions artístiques entre la música i la pintura, i com és l’òpera per dins. La Marta, la Isabel i la Carme, tres de les alumnes dels cursos, ens expliquen la seva experiència, que valoren molt positivament i amb ganes de repetir-la

Actualment ja s’estan preparant els 4 cursos previstos per a l’any que ve, les inscripcions dels quals s’obriran passat l’estiu, de cara al mes de setembre. D’altra banda, de cara al proper curs es portaran cursos d’extensió universitària. També, d’aquí dos anys, es faran a Sant Feliu estudis universitaris de la UNED. Així ho explica en regidor d’Educació en funcions, Salvador Calabuig.

D’altra banda, la Universitat de Girona i l’Ajuntament estan organitzant un curs d’estiu sobre l’Antic Egipte. Impartiran les sessions Pilar Giró Román, investigadora predoctoral a la Facultat de Turisme de la UdG i Xavier Martínez Babón, doctor en Història per la UAB i màster en Egiptologia per la Universitat de Tübingen, a Alemanya. Les matrícules ja estan obertes. Trobareu més informació clicant aquí.

El més llegit

I després