I després

La Universitat de Girona i l’Ajuntament organitzen al Monestir un curs d’estiu sobre l’Antic Egipte

Compartiu aquesta història

La Fundació Universitat de Girona i l’Ajuntament organitzen a Sant Feliu de Guíxols un curs sobre l’Antic Egipte sota el nom d’’Art i Arqueologia: dues mirades complementàries sobre l’antic Egipte’. Amb aquesta formació es vol fomentar el diàleg entre les disciplines de la història de l’art i l’arqueologia, donar a conèixer la visió de l’Antic Egipte des del punt de vista de l’artista i relacionar-lo amb les dades històriques i arqueològiques. Així ens ho explica la coordinadora dels cursos, Sònia Rodríguez.

Una part de la formació anirà a càrrec de Pilar Giró Roman, investigadora predoctoral a la Facultat de Turisme de la UdG, llicenciada en Història de l’Art i comissària de l’Espai Carmen Thyssen. Giró enfocarà la seva proposta en com l’antic Egipte s’ha tractat en la pintura del segle XIX.

També hi participarà Xavier Martínez Babón, doctor en Història per la UAB i màster en Egiptologia per la Universitat de Tübingen (Alemanya), a més de professor de llengua i història de l’antic Egipte al Museu Egipci de Barcelona.

El curs, amb 30 places disponibles, començarà el 10 de juliol a la Sala Abat Panyelles, a la quarta planta del Monestir de Sant Feliu i es dividirà en 3 sessions. Pel que fa als estudiants de la Universitat de Girona, podran obtenir 1 crèdit en el seu expedient acadèmic. Les inscripcions es poden fer online clicant aquí, on també podeu consultar tota la informació.

El més llegit

I després