I després

SENSE QUIOSC I AMB OBRES AL MUSEU D’EL SALVAMENT

Compartiu aquesta història

L’equip de govern no ha tret a concurs la concessió del quiosc que durant les quatre passades temporades s’havia instal·lat en el promontori d’El Salvament on, a més de la guingueta i les cadires, a pocs metres s’hi havia instal·lat un wàter. Es considera que tot plegat indeslluïa l’aspecte visual de l’entorn.

Per altra banda, en l’edifici d’El Salvament de Nàufrags, s’ha desmuntat l’interior per fer obres de millora consistents en l’arranjament de la torreta, canvi del parquet malmès, d’obertures i finestres que pateixen filtracions d’aigua, pintura i posada al dia per poder lluir com cal el bot de salvament Miquel de Boera i els estris i elements que el complementen.

No es descarta que a l’altell s’hi puguin realitzar exposicions temporals un cop finalitzades les obres menors que han de tenir una durada d’un mes i mig aproximadament, a l’espera que a finals d’agost, o principis de setembre, es pugui tornar a obrir al públic amb l’interior de l’edifici totalment condicionat.

En els propers dies s’hauran acabat les obres de l’entorn del Fortí, que inclouen l’escala que va des del promontori fins el Nàutic Vell i s’estrenarà el circuit que l’enllaçarà El Salvament amb el passeig reurbanitzat de cap i de nou amb les obres que han anat a càrrec de Ports de la Generalitat.

 

El més llegit

I després