La Generalitat ha activat l’alerta per ratxes fortes de vent, el Ventcat. Segons el Meteocat, les afectacions a la nostra comarca estan previstes per la matinada de dimarts a dimecres 4 de març.
Des de l’Ajuntament es demana molta precaució amb els desplaçaments en cotxe i especial cautela a l’hora de passar a prop d’edificis i construccions velles i/o en mal estat. Les ratxes de vent podrien arribar als 90km/h.

També hi ha alerta per risc important d’onades, que podrien superar els 2,5 metres d’alçada. Es demana precaució a primera línia de mar. Trobareu més informació i telèfons d’interès al web d’emergències de l’Ajuntament fent clic aquí.

A continuació podeu seguir totes les informacions d’interès.

 

15.25h. dimarts 3 de març

Segons el Meteocat, les afectacions per vent a la nostra zona seran des de la mitjanit de dimarts a dimecres. El nivell de perill al nostre sector serà moderat, ho podeu veure indicat en el tercer mapa en color groc. La previsió indica que el vent baixarà d’intensitat a partir del matí de dimecres.
Pel que fa a l’estat de la mar, aquest es preveu de perill moderat, per la tarda del dimarts 3 de març. Ho veureu indicat de color goc al segon mapa.

Mapa d’afectació per vent pel dimarts 3 de març:

 

Mapa d’afectació de la mar per dimarts 3 de març:

 

Mapa d’afectació per vent per dimecres 4 de març:

 

__

11.13h. Dilluns 2 de març

Des de l’Ajuntament s’informa que l’arbre caigut al camí de Les Penyes ja ha estat tallat i se n’ha recollit la brossa.

__

•11.12h. Dilluns 2 de març

Segons la darrera informació facilitada pel Meteocat, no hi ha cap avís de perill per vent a la nostra zona durant la jornada d’avui. Tot i això, s’ha de seguir l’evolució de la situació.

__

•11.10 h. Dilluns 2 de març

Pel que va a l’estat de la mar, aquesta es trobarà, en les properes hores, en situació de perill moderat durant tota la jornada.

__

•10.14h. – Dilluns 2 de març

La Policia Local de Sant Feliu ha passat a tancar la circulació en la part més alta del carrer Girona degut a la coberta d’un edifici que ha caigut a terra.

__

•09.31h. – Dilluns 2 de març

El fort vent també ha fet caure un abre al Camí de le Penyes. L’Ajuntament treballa per retirar-lo.