I després

Sant Feliu de Guíxols tindrà una línia directa de bus fins a l’Hospital Santa Caterina de Salt

Sant Feliu de Guíxols disposarà, finalment, de connexió directa amb bus fins a l’Hospital Santa Caterina, de Salt. L’entesa a què ha arribat el consistori guixolenc amb el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat i els Serveis Territorials de Girona, així com amb els ajuntaments d’altres localitats (Llagostera, Cassà de la Selva, Quart, Llambilles i Santa Cristina d'Aro), respon a una reclamació històrica de la ciutat i rodalies que permetrà als usuaris d’aquest trajecte estalviar-se els transbordaments i fer el recorregut amb menys temps. Entrarà en servei el proper dilluns, 2 de març de 2020, i serà operatiu de dilluns a divendres.

Compartiu aquesta història

Sant Feliu de Guíxols disposarà, finalment, de connexió directa amb bus fins a l’Hospital Santa Caterina, de Salt. L’entesa a què ha arribat el consistori guixolenc amb el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat i els Serveis Territorials de Girona, així com amb els ajuntaments d’altres localitats (Llagostera, Cassà de la Selva, Quart, Llambilles i Santa Cristina d’Aro), respon a una reclamació històrica de la ciutat i rodalies que permetrà als usuaris d’aquest trajecte estalviar-se els transbordaments i fer el recorregut amb menys temps. Entrarà en servei el proper dilluns, 2 de març de 2020, i serà operatiu de dilluns a divendres.

El projecte s’ha presentat aquest matí a les dependències municipals de la població ganxona, que ha rebut la visita de representants de tots els ens involucrats. De part de Territori i Sostenibilitat hi ha assistit el director general de Transports i Mobilitat, David Saldoni, que ha volgut destacarla feina en equip” de la qual és fruit aquest nou servei, que “millorarà i molt” la mobilitat dels ciutadans de les zones implicades. Per la seva banda, Alex Gilabert, gerent de l’empresa de busos que oferirà aquest nou servei (TEISA), ha volgut remarcarl’augment progressiu dels usuaris” de la línia ara ampliada al llarg dels últims anys.

Com a màxim representant de la ciutat de Sant Feliu de Guíxols, l’alcalde Carles Motas ha posat de relleula col·laboració entre les diferents administracions” que ha fet possible la posada en marxa d’aquesta nova expedició. El mateix Motas assegura que la iniciativarespondrà amb un alt nivell qualitatiu la demanda d’un servei que era molt necessari“.

La roda de premsa a la sala de plens de l’Ajuntament ha estat precedida per l’acte de presentació del bus de TEISA, al passeig Rius i Calvet, que s’encarregarà de fer efectiu aquest nou servei. El vehicle, entre d’altres, es caracteritza per ser híbrid, quelcom que disminueix les emissions contaminants.

La millora permetrà als ciutadans de Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina d’Aro, Llagostera, Cassà de la Selva, Llambilles i Quart accedir a l’equipament hospitalari de manera directa i sense transbordament, arribant a l’Hospital a les 9.40, 11.25 i 18.25 i sortint de l’Hospital a les 11.00, 14.00 i 20.00 de dilluns a divendres. A més, el perllongament connectarà directament Salt amb Sant Feliu de Guíxols i la resta de poblacions del recorregut.

També hi ha previstos enllaços a les parades d’Emili Grahit i l’estació d’autobusos, amb les línies 9 i 4 de transport urbà, per a totes les altres expedicions, amb temps de transbord que oscil·la entre els 5 i 20 minuts.

El més llegit

I després