I després

Segona edició del Curs de Cupcakes a SFG

Compartiu aquesta història

El passat Nadal, el Punt Jove de Sant Feliu de Guíxols va organitzar a l’aula de cuina del mercat cobert municipal, un curs de cupcakes a càrrec de Clàudia de Leon de Sweet Art; les places es van omplir molt ràpidament i molta gent es va quedar amb les ganes de participar-hi. És per aquest motiu, a part de la bona acollida que va tenir el curs per part de les persones que hi van participar, que s’ha decidit convocar-ne una nova edició.
En aquest cas, la temàtica que es treballarà en el curs de cupcakes serà la pasqua, ja que es desenvoluparà de nou a l’aula de cuina del mercat cobert municipal els dissabtes 23 i 30 de març (de 17.30 a 19.30 hores) coincidint amb la setmana santa. El curs forma part també de les activitats de la desena edició del Mercat del Brunyol, que es celebra els dies 29, 30 i 31 de març. Així doncs la Clàudia de Leon, ens explicarà com fer, farcir i decorar cupcakes amb motius que tenen a veure amb la pasqua, però també aplicables a qualsevol altre celebració, cada alumne decorarà i s’emportarà a casa 3 cupcakes diferents a cada sessió.
Si us cal més informació o desitgeu inscriure-us, us podeu posar en contacte amb l’àrea de joventut de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, al correu electrònic pij@guixols.cat, al telèfon 972327360 o personalment (C/Mall, 61) de dilluns a divendres de 09.00 a 14 hores i dimecres de 17.00 a 20.00 hores.

El més llegit

I després