I després

SEGONA EDICIÓ DE LA REGATA CARLA A SFG

Compartiu aquesta història

La segona edició de la Regata Carla es farà els dies 4 i 5 de març a Sant Feliu de Guíxols, amb l’objectiu de donar a conèixer la Síndrome de Rett i les dificultats que comporta als malalts que la pateixen. L’esportiu informa que la prova és de caràcter solidari i els recursos econòmics recaptats seran per a la recerca sobre la síndrome de Rett.

El 2016, en la primera edició, hi van participar quasi 500 assistents i es van recaptar 7.000 euros per a l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (Idibell).

“Tots els diners que es donen a aquest laboratori es destinen íntegrament a la recerca i en fan un ús cent per cent transparent”, va dir Artur Griñó, l’impulsor de la regata, en la presentació que es va fer a la Diputació de Girona, en la qual també van intervenir Maribel Vela, gerent del Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols; David Oliveras, regidor d’Esports i Joventut de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, i Sònia Guil, directora del Projecte de Recerca Rett a l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (Idibell).

“Per fer possible una segona edició d’un esdeveniment com aquest cal més coratge”, va dir Maribel Vela, mentre David Oliveras va posar en valor la transcendència de la regata: “La iniciativa va més enllà d’un esdeveniment esportiu, es tracta d’una jornada lúdica amb activitats dinamitzadores destinades a tots els públics.”

“Moltes famílies tiren endavant iniciatives com la Regata Carla de manera privada. És molt important el suport públic a la recerca, perquè és el que garanteix el desenvolupament favorable de la societat”, va destacar Sònia Guil.

El més llegit

I després