I després

Segon curs de manipuladors d’aliments i cursos d’idiomes per a comerciants a la Cambra de Comerç de SFG

Compartiu aquesta història

Segons informen des de la web www.cambrastfeliu.com, la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Sant Feliu de Guíxols ha programat pels dies 3 i 10 de març un segon curs de manipuladors d’aliments per poder atendre la demanda existent d’aquest tipus de formació homologada.
Tindrà lloc entre les 14,30 i les 16,30 hores. Està adreçat tant a operaris de base com a encarregats, tècnics directius i empresaris dels sectors del comerç, la indústria i els serveis, relacionats amb l’alimentació com forns, pastisseries, xarcuteries, carnisseries, peixateries, restaurants, cafeteries, bars i empreses de fabricació d’aliments.
La Cambra lliurarà un certificat d’assistència a cada alumne i un altre per l’empresa amb la documentació acreditativa dels continguts del curs.
Les places son limitades i la participació al curs es farà, segons rigorós ordre d’inscripció

I també organitza cursos d’idiomes per a comerciants. Els cursos, de 12 hores de durada, estan adreçats a botiguers i treballadors de comerços de municipis turístics que habitualment han d’atendre a persones de diferents i variades nacionalitats.
Aquesta nova proposta formativa de la Cambra, promoguda conjuntament amb l’escola de negocis de la FOEG, ofereix la possibilitat als participants d’aprendre coneixements bàsics d’anglès, rus, italià, francès i alemany. El programa preveu ensenyar com rebre a un client amb cortesia, com saludar i començar una conversa, donar adreces, mostrar preferències, atendre comandes i recollir dades personals, informar sobre els horaris d’obertura i tancament d’un establiment i atendre queixes, reclamacions i saber disculpar-se, entre altres.
Els cursos impartits per professors de l’acadèmia d’idiomes Kensington School s’han programat els dilluns al matí, entre 9,00 i 12,00 hores.

El més llegit

I després