I després

Se celebra la segona edició del ‘Cantaescola’ amb l’assistència d’alumnes de Canet de Rosselló

Els alumnes de Sant Feliu han fet una visita guiada als alumnes de Canet per diversos espais de la ciutat

Compartiu aquesta història

Aquest matí s’ha celebrat a l’envelat del Guíxols Arena la segona edició del ‘Cantaescola’. En l’activitat hi han cantat 250 nenes i nens de les escoles de primària de Sant Feliu. La cantata ha estat organitzada per l’Escola de Música i l’Arxiu Municipal i està emmarcada dins els Tallers d’Història. L’alumnat ha interpretat ‘El somriure de la princesa’ una composició de Manel Justícia i Luis González.

Alumnes de l’Escola La Bressola Mas Rosselló de Canet de Rosselló que estan visitant aquests dies Sant Feliu han assistit avui a la cantada. Aquesta visita s’emmarca dins la signatura del pacte d’amistat entre la nostra ciutat i aquest municipi, que va tenir lloc el setembre del passat any. De fet, en els darrers mesos, veïns de Sant Feliu han visitat Canet en el marc d’aquest pacte i també, veïns del municipi de la Catalunya Nord han vingut fins a Sant Feliu.

Un cop acabada la cantada, els alumnes de la nostra ciutat i els de Canet han fet un recorregut per Sant Feliu, on els estudiants ganxons els han fet de guies per coneguts espais del municipi. En acabar, han estat rebuts al Saló de Plens de l’Ajuntament per l’alcalde, Carles Motas.

El més llegit

I després