I després

LA SARDINADA POPULAR ACOMIADA EL CARNAVAL

Compartiu aquesta història

Dimecres 500 persones, de 21 colles de Carnaval guixolenques, varen posar fi al Carnaval 2018 amb una sardinada popular al Parc de les Eres, on es varen subministrar als participants 150 kg (20 caixes) del característic peix blau.

Després del tradicional enterrament de la sardina, amb el seguici mortuori de les colles fins al parc, Sant Feliu de Guíxols va dir adéu al Carnestoltes amb un àpat de sardines i ball festiu amb Nouso.

Durant l’acte es varen lliurar els premis especials a les colles locals. Aquesta edició ha incorporat un nou guardó impulsat per l’Associació de Festes Ganxones, que premia la colla que “més visqui” el Carnaval ganxó amb 400€, a través d’un patrocini pactat amb quatre comerços locals: Matelsat Telecomunicacions, Llibreria Nobel, Perruqueria Neus Patón i Restaurant La Pansa.

La colla guanyadora és UUHQUEXUNGU! – XUNGUS ON FIRE! que s’ha presentat en clau de carrossa petita per, segons valora Festes Ganxones, l’actitud mantinguda a l’hora de fer la carrossa i el bon ambient de l’equip, així com l’originalitat de la carrossa i la disfressa i la seva participació constant als actes de Carnaval. És la colla revelació 2018.

A banda del nou premi, com és habitual, les colles locals s’atorguen tres tipus de premis entre elles més en clau d’humor.

El més llegit

I després