I després

SARA BARAS ACTUA A L’ESPAI PORT DE SFG

Compartiu aquesta història

La bailaora Sara Baras desembarcarà aquest divendres a les 22:30 h.amb el seu espectacle “Voces” a l’Espai Port, dins de la cinquanta-tresena edició del Festival de la Porta Ferrada
Amb la necessitat, segons afirma, d’agrair a tot un seguit d’artistes flamencs tot el que ens han donat -i continuen donant- a través de l’art, Sara Baras presenta Voces. Un espectacle sota d’influx de Paco de Lucía, Camarón de la Isla, Antonio Gades, Carmen Amaya i Moraíto, entre d’altres genis, articulat en forma de suite flamenca i on la polifacètica bailaora i coreògrafa gaditana repassa de manera particular els diferents pals del flamenc. “Voces sorgeix des de la llibertat dels cors flamencs que ballen al son de la seva pròpia música”, afirma Baras, victorejada de valent en l’estrena mundial del muntatge el desembre passat al Teatre dels Camps Elisis de París. Baras estarà acompanyada pels ballarins de la seva companyia i per un quadre flamenc que interpretarà la música en directe. Com sempre: foc als talons.
A més, totes les actuacions d’estiu de Sara Baras compten amb la inestimable presència del saxofonista dels Rollins Stones, Tim Ries. Un luxe afegit per la que serà, sens dubte, una vetllada memorable.

El més llegit

I després