I després

S’aprova en Ple Extraordinari el plec de condicions del nou contracte de neteja i recollida de residus de Sant Feliu de Guíxols

Compartiu aquesta història

En el Ple Municipal Extraordinari de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols que s’ha celebrat aquest dimecres al vespre, s’ha aprovat un dels punts a tractar, que consistia en l’aprovació de l’expedient de contractació, plecs de clàusules administratives particulars i prescripcions tècniques per a la contractació dels serveis de neteja viària, neteja de platges, recollida de residus i gestió de la deixalleria municipal.

En el programa Línia amb l’Alcalde de Ràdio Sant Feliu emès aquest dijous, l’alcalde, Carles Motas, ha explicat que “ha arribat el moment de fer l’aprovació per sortir a licitar, que és el que hem fet aquest dimecres”.

A partir d’ara, les empreses que es vulguin presentar a la licitació “tenen uns dies per presentar les seves propostes i després es farà la valoració per part del comitè d’experts” comenta l’Alcalde. La previsió és que al voltant del mes de maig/juny “podríem estar en disposició d’adjudicar el nou contracte a la nova empresa”.

Una de les novetats d’aquest nou plec aprovat es refereix a que el contracte serà per 10 anys i no per 5, ja que “les empreses han de comprar tots els camions, els vehicles, contenidors nous i demés, han de fer una inversió molt important, i ja calculàvem que no tindrien tota l’amortització feta en 5 anys, es triga molt més”. Segons l’Alcalde, amb un contracte de 5 anys tampoc “es facilita que moltes empreses puguin venir a concursar”.

Carles Motas ha volgut recordar que aquest contracte “és el més important de l’Ajuntament, són 5 milions d’euros l’any”. “Encara que anem a poc a poc, farem bona lletra i la intenció és que tinguem una ciutat més neta, amb un nou contracte que respongui a aquestes necessitats que tenim” afirmant que “volem avançar de manera segura”.

El punt es va aprovar amb els vots a favor de l’Equip de Govern, l’abstenció d’ERC i JxCAT i els vots en contra de GdC i MES.

El més llegit

I després