I després

Santa Cristina d’Aro busca un consens per les antenes de telefonia mòbil

Compartiu aquesta història

Segons informa el DDG, la manca de cobertura telefònica amb els mòbils, que s’ha tornat a posar de manifest durant aquests passat dies de Nadal, gairebé obliga a l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro a tornar a redactar una ordenança municipal per fixar d’una vegada la situació d’una gran antena telefònica que aplegui totes les operadores en un sol punt, sense porsar en perill la salut dels ciutadans ni fer malbé el paisatge. Actualment les antenes estan situades de forma “provisional” a la plaça de Catalunya, però tothom està d’acord que aquesta no és una bona imatge per al poble.
No solament de vegades no hi ha cobertura telefònica en molts punt de la població, sinó que ja són més de quatre anys els que han passat des que Ajuntament i operadores s’han de posar d’acord per fixar un lloc idoni per a la ubicació d’una antena definitiva. El regidor de Medi Ambien, Jordi Mulà, ha assenyalat que, de moment, “el tema està bloquejat”, i , per altra banda, segons ell, “va més ràpida la tecnologia que les normatives. Ara els mòbils fan servir la tecnologia 3G i no és segur que una nova situació d’una antena fixa vagi bé”.
Mulà ha afegit que “volem consensuar amb els veïns i les operadores una ubicació definitiva, redactar una nova normativa i buscar una solució entre tots perquè hi hagi una total cobertura”.

El més llegit

I després