I després

Sant Jordi multitudinari a Sant Feliu de Guíxols

Compartiu aquesta història

Celebració multitudinària del Sant Jordi a Sant Feliu de Guíxols, que ha omplert la ciutat aquest diumenge 23 d’abril de visitants. Desenes de parades de roses, llibres, signatures d’autors i entitats, s’han situat a La Rambla i la Placeta Sant Joan. La meteorologia, a diferència del que es va viure l’any passat, ha acompanyat durant tota la jornada. L’Ariadna Padilla, una de les visitants dels espais, comparteix amb nosaltres les seves sensacions al veure tanta gent al carrer durant la festivitat.

 

Roser Erin, una de les autores que va signar el seu primer llibre aquest Sant Jordi, ens parla d’aquesta primera experiència com a escriptora en un dia tan assenyalat.

 

La Gemma Camús de RG Events & Weddings també destaca la gran afluència de persones a La Rambla i ens explica que la rosa vermella, un any més, ha estat la que ha triomfat.

 

A més de llibreters, escriptors i floristes, diverses entitats i centres educatius també tenien la seva parada ubicada a La Rambla. És el cas del Centre Excursionista Montclar. El seu president, Arnau Fons, ens parla de com han viscut el Sant Jordi d’enguany i que la seva finalitat no és només recaptar fons pel centre sinó també crear associacionisme.

 

El Club Patí Guixolenc i l’AMPA de l’Escola l’Estació, també eren presents a la fira de Sant Jordi. La Natalie Roca, presidenta de l’associació de mares i pares, i en David Prieto, pare d’una de les patinadores del Club Patí Guixolenc, es mostren molt contents per l’alta quantitat de visitants.

 

Aquest és el primer Sant Jordi que s’ha pogut celebrar sense cap tipus de restricció i tal i com han destacat els llibreters i paradistes a la nostra emissora, ha estat una molt bona notícia veure que la gent ha sortit massivament durant la celebració de la diada del llibre i la rosa a la ciutat.

El més llegit

I després