I després

Els partits polítics locals aprofiten el Sant Jordi per donar-se a conèixer

Compartiu aquesta història

La cursa electoral pels comicis municipals de finals de maig ja ha començat i l’aparador de Sant Jordi és ideal per tal que els partits polítics de la nostra ciutat es presentin a la ciutadania un mes abans de les eleccions.

Durant tota la jornada d’ahir 5 dels 6 partits polítics amb representació a l’Ajuntament de Sant Feliu van ser presents a la zona de la placeta de Sant Joan, just a tocar amb la rambla.

Els partits van aprofitar per presentar els seus candidats a l’alcaldia de la ciutat en les seves carpes informatives. En total 6 carpes polítiques que oferien tota classe de marxandatge de les formacions, butlletins i cartells informatius, amb les cares de les candidatures i obsequis pels visitants com globus o bolígrafs.

Tots per Sant Feliu, Esquerra Republicana, el PSC, Junts per Sant Feliu i Mes Moviment d’Esquerres van compartir amb la ciutadania les seves impressions en el marc del Sant Jordi pocs dies abans que comenci la campanya electoral.

Només Guíxols des del Carrer no va tenir paradeta de Sant Jordi ahir a la placeta de Sant Joan.

Tot plegat a la mateixa setmana que ja es coneixeran les candidatures que es presentaran a les properes eleccions municipals. Es publicaran aquest dimecres al Butlletí Oficial de la Província i, tot i que hi haurà dies per fer-ne al·legacions, ja dibuixarà el taulell electoral a la nostra ciutat pel 28 de maig

El més llegit

I després